Als je grote zus wordt, komen er natuurlijk heel wat verantwoordelijkheden op je pad. Zo ook voor Mrs. Anchelon, want die wordt namelijk ook grote zus. Niet van een mensenkind, maar van KAAN&CO. Een zogeheten concept store in ongeveer alles wat Mrs. Anchelon lief heeft.

Dat betekent een hele leuke webshop in the making met interieur artikelen, sieraden en enkele onmisbare fashion items. Maar met een duidelijke nadruk op interior. Het zusje wordt in mei/juni 2016 uitgebreid met een ‘echte’ winkel in hartje Amsterdam. We kunnen zelf haast niet wachten…

Interior Inspiration Ikat KAAN&CO

De verwachting is dat de webshop per 1 januari live zal gaan, precies 2 jaar nadat Mrs. Anchelon het levenslicht zag op het wereld wijde web. Alle artikelen kunnen verzonden worden, maar als je wil kan je ze ook eerst even (op afspraak) komen bekijken. Als de ‘echte’ winkel open is, kan je natuurlijk ook gewoon daar heen komen en gelijk even een heerlijk kopje thee en een tosti nuttigen, die verkopen we daar namelijk ook.

KAAN&CO is dus een alles-in-1, maar met een duidelijke visie: alles waar je blij van wordt! Niet te veel fashion, want daar zijn al zo veel leuke boetiekjes voor (mijn super verslavingen Gesponnen Suiker en HIP Boutique). Tijd voor een winkeltje waar je unieke items voor in je huis kan scoren!

Heb jij iets wat je echt mist in de interieur-winkels in Amsterdam? Laat het me weten, dan ga ik voor je op zoek! Wil je alvast meer zien van KAAN&CO? Neem dan even een kijkje op de Facebook of Instagram pagina.

UPDATE: Wil je alvast een preview zien? Bekijk dan even dit artikel!

kaancdeo