Als ze door de school loopt om haar zoon naar zijn lokaal te brengen, zie ik altijd dat de mannen haar nakijken en dat ze zo onopvallend mogelijk hun houding even net iets aanpassen. Sommige moeders hebben een afstandelijke houding en anderen behandelen haar net zoals de rest. Ik durf zonder twijfel te beweren dat ze de mooiste moeder is die bij ons op school rondloopt en ze staat bekend als een van de mooiste vrouwen op aarde; onze Doutzen.

Natuurlijk is ze niet van ons, misschien een beetje van Sunnery, maar Doutzen is wel van Friesland en uiteraard van zichzelf. Ik denk dat dit is wat ze een girl-crush noemen, want ik vind haar geweldig. En al helemaal nadat ze me vanochtend een vriendelijke ‘goedemorgen’ terug gaf, toen ik met mijn halve slaaphoofd haar gedag zei omdat ik dacht haar te kennen. Ook al is deze vrouw letterlijk wereldberoemd, ze is zo down-to-earth als wat.

doutzen-kroes

Ik kan me herinneren dat voetballer Evgeniy Levchenko in een interview zei dat ‘zelfs Doutzen Kroes’ doodgewoon is. Want Doutzen draagt vaak spijkerbroeken en doet volgens hem weinig aan haar uiterlijk. Ik kan je vertellen Lev, dat heeft zij ook niet nodig. ‘s Ochtends om half 9 ziet Doutzen er in haar spijkerbroek al uit alsof ze van een wolkje is gevallen en stel je dan eens voor dat zij ook nog eens elke dag in vol ornaat naar buiten zou gaan… Dat zou gewoon niet eerlijk zijn tegenover de rest van de vrouwelijk Nederland. Niet?

Doutzen en ik kennen elkaar dus niet persoonlijk, maar soms heb je gewoon een bepaald gevoel bij iemand en ik kan me niet anders voorstellen dan dat zij gewoon een top-vrouw is. Met de looks en de brains om de wereld te veroveren en dan ook nog eens een leuke man en prachtige kids. Oké oké, verliefd is toch echt wat anders, maar Doutzen is wel mijn girl-crush van de week!

Algemeen 728x90

Heb jij wel eens een girl-cush gehad? Ben jij net zo dol op Doutzen als ik? Laat het ons weten in een comment hieronder of op een van onze social media kanalen. Natuurlijk vinden we het fijn als je dit artikel met anderen deelt.

(Over de foto’s van Doutzen: deze zijn via de Instagram account van Doutzen