Planten in je huis zijn een sfeermaker, maar sommige mensen slaan een beetje door. Zo ook Summer Rayne Oakes, model, schrijfster en milieu activiste, zij heeft namelijk meer dan 500 (!) planten in haar huis staan waardoor haar huis wel een jungle lijkt!

Summer Rayne Oakes Urban Jungle

Summer vertelde aan Metro.co.uk dat ze in 3 jaar tijd het aantal planten in haar huis ongeveer heeft verdubbeld. Het is allemaal begonnen toen haar huisgenoot ruim 6 jaar geleden vertrok en ze haar eerste plant het huis in bracht. “Een obsessie kan je het wel noemen”, aldus Summer en wij geven haar geen ongelijk. Mooi is anders, maar inspirerend is het zeker.

Summer Rayne Oakes Urban Jungle

Tuinieren zit in de familie, want ook haar ouders en grootouders zijn ook gek op planten. Summer groeide op in Pennsylvania waar haar ouders een stuk land bezaten. De tuin stond vol met prachtige bloemen, groenten en zelfs een heuse boomgaard. “Ik blijf tuinieren tot ik erbij neerval”, zegt Summer zelf over haar planten-verslaving.

Summer Rayne Oakes Urban Jungle Plants Interior Inspiration

Er groeien ook wat groenten en fruit bij Summer thuis, maar wel met behulp van wat extra’s zoals led-licht. Weekendje weg of een vakantie? Summer heeft gelukkig een buurman die dan voor haar planten zorgt, want anders zouden die het natuurlijk niet overleven. Ik vraag me af; hoeveel tijd zou Summer per dag kwijt zijn met het verzorgen van haar planten?

Summer Rayne Oakes Urban Jungle Plants Interior Inspiration Kitchen

Ben jij ook dol op planten of vind je het juist helemaal niks? Laat het ons weten in een comment hieronder of op een van onze social media kanalen. Natuurlijk vinden wij het leuk als je ons artikel deelt met anderen.

Meer zien en weten over Sumer Rayne Oakes? Check haar Facebook en Instagram and start feeling green!


Made.com 728 x 90

Lees ook:
Klaar met de Scandinavische interieur trend!
Inspiratie nodig voor je huis en gek op rotan? 
Geen groene vingers? 5x makkelijke kamerplanten

(Bronnen: Metro.co.uk & Irsmasworld. Foto’s via Summer Rayne Oakes en Metro.co.uk)