Kerstballen… Ik ben er dol op! Vooral sinds de komst van mijn dochter en ik daardoor het gevoel heb een ‘echt’ gezin te zijn, verheug ik me op de periode waar ik weer nieuwe, maar vooral bijzondere kerstballen mag aanschaffen.

Oorspronkelijk hangen we kerstballen in de boom om zo ‘het ongeluk’ te verdrijven. Men geloofde namelijk dat heksen, geesten en andere ongewenste gasten bang waren voor de voor glimmende dingen zoals spiegels en heksenballen, maar dus ook voor kerstballen. Tegenwoordig hangt bijna niemand meer ballen in de boom met dit idee in hun achterhoofd, maar voor mij geldt wel de regel; hoe meer glim, hoe mooier!

Ik ben niet iemand die mijn boom keurig in kleur coördineert, maar ik hou van vrolijke versieringen en het liefst zo veel mogelijk verschillende kerstballen. Zo raak je niet je niet uitgekeken. Helaas sneuvelen er ieder jaar wel een paar van mijn kerstballen, maar daardoor heb ik wel weer een goede reden om het jaar erop weer wat nieuwe te kopen.

Mijn favo’s van 2016 zie je hieronder uitgestalt en ik beloof je dat je vanaf 6 december en een aantal gaat terugvinden in mijn Kerstboom!

mooie-bijzondere-kerstballen-2016

Hier vind je ze terug: 1. Vondels Orange Donut Kerstboomdecoratie – €11,25 | 2. Vondels Rijdende Flamingo Kerstboomdecoratie – €11,25 | 3. &Klevering Tropische Kerstboomdecoratie (set van 3) – €17,50 | 4. &Klevering Fruit Kerstboomdecoratie (set van 3) – €17,50 | 5. Vondels Fox Kerstboomdecoratie – €10,25

Hou jij van Kerst? Heb je veel Kerstballen? Hebben wij de meest bijzondere kerstballen laten liggen? Laat het ons weten in een comment hieronder of via een van onze social media kanalen. We zijn te vinden op Facebook en Instagram. Eva’s persoonlijke Instagram account vind je hier. Natuurlijk vinden wij het leuk als je dit artikel met anderen deelt. Sharing is caring!


Sale Campagne Image Banner 710 x 145

Misschien vind je een van de volgende artikelen ook leuk om te lezen:
– Facebook gebruikers leven langer!
– Vrouwen gebruiken hun hersenen letterlijk meer dan mannen
– Ben jij de benjamin van het gezin? Dan heb je meer kans om rijk te worden!