Kreta, een eiland dat precies ruikt naar hoe ze eruit ziet. De heldere blauwe zee, diep roze bougainvilles en de eindeloze olijfvelden zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een ware geursensatie. Ik geloof dat ik nog nooit zoveel kleuren in de natuur bij elkaar heb gezien. Samen met mijn vriend start ik mijn vakantie op dit Idyllische en buitengewoon romantische eiland.

Als we de auto instappen om naar ons vakantiehuis in het bergdorpje Stavrochori te rijden kijk ik mijn ogen uit. Olijfbomen, kleurrijke planten en de robuuste rotsen en bergen. Een tikkeltje vermoeid van de reis droom ik weg over producten die met de lokale ingrediënten gemaakt zouden kunnen worden. Wat een weelde! Graag vertel ik je over mijn nieuwste ontdekking.

De producten van Korres staan bekend om de lokale ingrediënten uit Griekenland. Zo staat op elke verpakking waar de key ingrediënts vandaan komen. De producten zijn dierproefvrij en de prachtige verpakkingen zijn 100% recyclebaar. Kijk, daar word ik blij van! Na meerdere tripjes naar de apotheek hebben mijn vriend en ik binnen no time ons wagentje volgeladen met Korres producten. Hieronder vind je mijn favorieten.

korres-shampoo-review-eva-heyden

Haar.

Onze dagen brengen we door op de vele afgelegen stranden en paradijselijke baaitjes. Na een dag zonnen, snorkelen en zwemmen bij deze hidden treasures kunnen mijn bruin geverfde lokken zeker wat extra aandacht gebruiken. Omdat ik mijn haar regelmatig verf koos ik voor een shampoo en haarmasker op basis van zonnebloem en bergthee. Mijn haar glimt prachtig en ruw borstelgeweld is na gebruik van het herstellende haarmasker niet nodig. De heerlijk geurende producten blijven subtiel in mijn haar hangen. Wat zelfs nu ik weer terug ben in Nederkand, af en toe voor een fijne flashback zorgt wanneer ik mijn haar heb gewassen.

korres-shampoo-oh-so-eva-review

Skincare.

Ondanks dat ik op vakantie geen make-up draag (hooguit een klein beetje mascara) vind ik het wel belangrijk om mijn gezicht twee keer per dag te reinigen. De Korres emulsie van melk proteïnen stond dan ook zeker op mijn wish-list. Omdat mijn huid doorgaans op vakantie toch wat sneller uitdroogt is het fijn dat deze reiniger mijn huid goed verzorgd. De lactose en  aminozuren, hebben voedende eigenschappen en vormen een hydraterende laag op de huid door zich te binden met watermoleculen. De combinatie van 100% natuurlijke emulgatoren en plantaardige oliën zorgen ervoor dat ik het product prima kan gebruiken op mijn gevoelige huid en op gesloten ogen. Zodra ik het flesje open ruik ik de milde geur van Macadamia, Heerlijk! mijn huid is na gebruik glowing, schoon en zacht!!

korres-beauty-products-for-hair

Body.

Ik weet dat ik het als Beauty writer mega heb getroffen met mijn vriend. Hij vind het geen probleem om een groot deel van onze tijd door te brengen voor de schappen in beauty stores en apotheken. En wat denk je? Met zoveel stijlvolle flesjes wordt het zelfs voor een man lastig om niets te kopen. In de hele range van douche producten kan ik geen keuze maken om de fijnste, lekkerste en mooiste douche producten hier te laten zien. Dus, hierbij de absolute favoriet van mijn vriend! De Santorini Vine douchegel heeft een heerlijke fris en fruitige geur.  Deze douchegel bevat beschermende en voedende ingrediënten van de wijngaarden uit Santorini. Een geur waar ik letterlijk wild van word!

korres-douche-gel-eva-heyden

Eau de toilette.

Ook de collectie geuren van Korres zijn een absolute aanrader. De niet voor-de-hand- liggende combinaties maken deze geuren zo speciaal. Ik werd verliefd op de Velvet Orris. Een zacht, zoete en bloemige geur op basis van witte peper, viooltjes & Velvet Orris (de wortel van de iris bloem). En of dit nog niet genoeg was #spoiledgirl  kreeg ik van mijn vriend een geur die volgens hem helemaal bij mij past. De white tea, bergamot (citrus) en freesia combinatie is  een delicaat en sensueel geurfestijn. De strak vormgegeven flesjes zouden een mooi rijtje vormen op mijn make-up tafel. Dat word sparen voor het volgende ticket, because i want them all!

Met gezonde tegenzin vertrokken wij na 10 dagen paradijselijk genot weer terug naar Nederland.Met 4 kilo aan extra beautyproducten en een prachtige ervaring rijker. Kreta breathes beauty! Meer weten over KORRES? Check www.korres.com

Sale Campagne Image Banner 728 x 90

Kende jij deze producten al? Laat het ons weten in een comment hieronder of via een van onze social media kanalen. Natuurlijk vinden wij het leuk als je ons artikel met anderen deelt! Meer lezen van Eva? Bekijk hier al haar artikelen!