Avocado is natuurlijk ontzettend gezond en je zou er misschien wel elke dag een moeten eten als je sommige gezondheidsguru’s mag geloven. Maar naast gezond is avocado heel erg lekker en ook nog eens erg fotogeniek. Al eerder schreef ik over Colette Dike a.k.a. Fooddeco, die dit als geen ander weet en echt de meest fantastische creaties maakt met avocado.

colette-dike-avocado

De grote avocado fetisjist heeft nu zelfs een boek uitgebracht genaamd, jawel, Avocado! Naast recepten met avocado voor het ontbijt, lunch en diner (inclusief toetjes!) onthult Colette in haar boek (eindelijk) hoe ze de avocado heeft weten te temmen en hoe ze die prachtig dunne avocado slides voor elkaar krijgt.

Colette’s gevoel en liefde voor styling, koken en eten komt in ‘Avocado’ nog beter naar voren dan op haar Instagram account en voor ieder andere avocado lover is dit receptenboek een must-have op de kookboekenlijst. Colette heeft zichzelf overtroffen met dit kleine maar fijne kookboek en ik ben ontzetten blij dat deze in mijn kast staat!

colette-dike-recepten-fooddeco-avocado

Colette was op haar 12e al bezig met recepten opschrijven in schriftjes en werkte in haar volwassen leven voor veel bekende woonbladen in Nederland. Wil jij nog meer weten over Colette Dikke? Bekijk dan haar website of klik direct door naar haar Instagram account. Gelijk het boek aanschaffen (hij kost slechts €11,-!)? Dat kan natuurlijk ook!

MANGO New collection 728 x 90 OK

Hou jij ook zo van avocado? Heb je Colette Dike’s boek al in je bezit? Laat het ons weten in een comment hieronder of op een van onze social media kanalen. Natuurlijk stellen we het op prijs als je dit artikel met anderen deelt. Sharing is caring!

Wellicht vind je dit ook leuk om te lezen:
– Zoals gezegd, schreven we al eerder een stukje over Fooddeco.
– Als je van eten houdt, hou je ook zeker van Adam & Siam!
– Te veel groen bestaat niet! Althans, niet volgens deze dame. 

(Picture credits: Colette Dike – Avocado – Becht €11,-)